Supreme

IGL Coatings

IGL Coatings, protect what you love
 
IGL Coatings is gespecialiseerd in geavanceerde en beschermde glascoatings. Denk hierbij aan het beschermen van autolak, kunststoffen, boten, industriële machines en zelfs zonnepanelen.
We hebben een range glascoatings die uitsluitend aangebracht mag worden door gecertificeerde bedrijven en applicatie centers. Daarnaast zijn er ook enkele coatings en onderhouds producten beschikbaar voor de particuliere markt.

Een auto beschermt met een coating van IGL Coatings heeft een diepere glans, waterafstotende zelf reinigende eigenschappen, *een kraswerende en meetbare extra beschermlaag op de lak. De coating zorgt er voor dat uw lak optimaal beschermt is tegen alle elementen, hierdoor zal uw auto in betere conditie blijven en langer schoon blijven. Daarbij is de auto ook nog eens gemakkelijker te onderhouden. Bij IGL Coatings hebben we een lak coating met garantie voor elk budget variërend van 1 tot 4 jaar garantie.
 
Welke coating past bij u?
 
IGL Coatings Kenzo 10H
Onze high end oplossing voor de bescherming van uw lak. De Kenzo glascoating is een 2 componenten coating met 100% silica. Door de 2 componenten hebben we het maximale uit deze glascoating kunnen halen. Uw lak wordt extreem hydrofobisch en de coating heeft een hardheid van maar liefst 10H. U krijgt daarom van ons 4 jaar garantie en de duurzaamheid is tot 5 jaar.
 
IGL Coatings Quartz+ 9H
Met IGL Coatings Quartz+ heeft u een glascoating op uw auto met 85% silica. Maar bij de Quartz+ coating maken we gebruik van een extra topcoating. Hierdoor zijn de hydrofibische eigenschappen en duurzaamheid hoger dan bij de quartz coating. Op Quartz+ zit een garantie van 2 jaar en de duurzaamheid is tot 3 jaar. Bij de quartz+ Coating is uw auto nog langer beschermd en nog sneller schoon en u staat versteld van de extra glans die uw lak zal hebben.
 
IGL Coatings Quartz 9H
Met IGL Coatings Quartz heeft u een glascoating op uw auto met 85% silica. Hierdoor heeft u de kraswerende eigenschappen en een hoge duurzaamheid. Op Quartz zit een garantie van 1 jaar en de duurzaamheid is tot 2 jaar.  Bij de quartz Coatings is uw auto lang en snel schoon en u staat versteld van de glans die uw lak zal hebben.
 
IGL Coatings Wheel
IGL Coatings Wheel is een hydrofobe anti-statische wiel glascoating die de hechting van remstof en vuil voorkomt. Deze coating heeft een hardheid van 9H en is hitte bestendig. 
 
IGL Coatings Trim
IGL Coatings Trim is een coating die ongespoten kunststof trims een beschermende laag geeft. Tevens wordt in veel gevallen het behandelde oppervlak weer mooi zwart. IGL Coatings Ecocoat Trim is niet geschikt voor heldere kunststoffen. 
 
IGL Coatings Headlight
IGL Coatings Ecocoat Headlight is een coating die uw koplampen en andere heldere kunststoffen beschermt tegen de elementen. Een van de grote factoren die bv het verweren van koplampen veroorzaakt is UV. Daarom is IGL Coatings headlight voorzien van UV blokkers. 
 
IGL Coatings Window
IGL Coatings Ecocoat Window is een ultra hydrofobe coating voor de ruiten van de auto. Vanaf +/- 60kmh rollen de druppels zonder ruitenwisser van uw ruit.  Het zicht zal beter zijn en de ruiten langer schoon. 
 

Wat mensen over ons zeggen

Lees hieronder de ervaringen van onze klanten.

Recent werk

Een greep uit ons laatste werk.

Tesla Model S - pearl white

Tesla Model S - Full Detail Behandeling Deze nieuwe Model S is nu van top ...

Lees meer

Mini Cooper SD

Mini Cooper SD - Basic Detail Deze Cooper SD is onlangs aangekocht door de...

Lees meer

Porsche 356b cabriolet

Porsche 356b cabriolet (1600 super) - Exclusive Detail Glascoating - IGL Ken...

Lees meer

Contact Ons

Neem gerust contact op via onderstaand formulier.